fr-B2B i Kiev

26/11/2018

Slutet av november kommer vi att samordna B2B mellan Ukrainska ministeriet agrikultur och Marockanska handelskammare Casa-Setta

Amaranth är ett spannmål. Det är lätt och lätt att smälta spannmål som har odlats sedan millennium i Centralamerika, Afrika och Indiens subkontinent. Den är antingen malda i mjöl eller poppad som popcorn. Dess växtbjörnar skiljer djupa purpurfärgade rosa blommor på toppen av stjälkarna och fälten ser fascinerande vackert ut.

Akademin analyserar olika faktorer som kan påverkas av affärsverksamhet ..... och medvetenhet skapar en modell för att förstå effekterna och konsekvenserna av effekten och de särdrag som orsakas av dessa faktorer på ett visst företag.

Marrakech stod värd för årets COP22-klimatkonferens, och Marocko har signalerat en klar vilja att profilera sig som det gröna landet i Afrika.

Handelskammaren, industri er Souss Massa (CCISSM), som grundades 1962, regleras av lag 38-12 om status för handelskammare, industri och tjänster (CCIS) ,. Det har ett handlingsområde som täcker ett område på 52.064 km2, innehåller 02 prefekturer (Agadir Idaoutanane och Inezgane Aït Melloul)