SQLAB KLINIK

27.11.2018

 Jordbrukskammardelegation från Marocko besökte Kiev.

Den 27 november hölls ett möte med företrädare för den statliga agriska kammaren i Casablanca-Settat-regionen (Marocko) och Luidmyla Lemrini, ordförande för den svenska-ukrainska handelskammaren i Kiev, organiserad av SQLAB-kliniken.


Delegationen av jordbrukskammaren besökte Kiev för att upprätta handels- och affärsförbindelser mellan Marocko och Ukraina. "Vi anser att Ukraina är en viktig affärspartner. Samarbetet med lokala företag kommer att göra handels relation mellan våra länder mer tillgängliga och marknaden flexiblare", säger Abdelfatah Ammar, ordförande för den statliga jordbrukskammaren i Casablanca-Settat-regionen.

Under besöket diskuterade Abdelfatah Ammar, Lemrini Ludmila, VD för Svenska Ukrainska handelskammaren i Skandinavien, Svyatoslav Khanenko, grundaren av kliniken SQLAB och andra gäster strategin för utvecklingen av relationerna mellan Ukraina och Marocko inom handeln och diplomati. "Sådana besök är viktiga för båda länderna, eftersom de bidrar till ett effektivare partnerskap mellan ukrainska och marockanska företag utan mellanhänder", säger Luidmyla Lemrini, VD för svenska-ukrainska handelskammaren.

Besöket organiserades av den svenska ukrainska handelskammaren i Skandinavien tillsammans med den innovativa Kyiv kliniken SQLAB. Läs mer om kliniken

https://sqlab.com.ua